Pierre Cardin 2022-08-04T06:55:28+00:00

Oblečení Pierre Cardin velkoobchod

Oblečení Pierre Cardin – velkoobchod Naleo

Dovážíme oblečení prémiových značek včetně Pierre Cardin. Pracujeme pouze formou B2B, proto vám doporučujeme nakupovat velkoobchodně za příležitostné ceny všechny kolekce, pánské i dámské. Nabídka Pierre Cardin zahrnuje především kabáty a bundy, ale prodáváme i trička, spodní prádlo a topy. Nabízíme mnoho velikostí a kolekcí oblečení – jarní, letní, podzimní i zimní. Široká škála barev poskytne obrovský výběr ve vašem obchodě. Stahujeme pouze ty nejkvalitnější produkty z těch nejlepších materiálů, stoprocentně originální. Pierre Cardin je známá exkluzivní značka, dostupná i v galeriích, takže je spousta lidí ochotných vyrábět padělky. Naše nabídka však zajišťuje originalitu všech produktů. Zveme vás ke spolupráci, v případě dotazů naši zaměstnanci rádi pomohou. Zboží v Polsku zasíláme bez jakýchkoliv poplatků za dopravu, v případě zahraničních objednávek je každá transakce projednávána individuálně. Nakupovat je možné i přímo u nás – služby poskytujeme v Poznani. Může to být dobrá příležitost prohlédnout si produkty, které kupujete, a zkontrolovat jejich kvalitu. Naši zaměstnanci vám rádi pomohou s jejich výběrem.

Kontaktujte nás

Obuv Pierre Cardin – velkoobchodník Naleo

Pokud jde o obuv Pierre Cardin, bude Naleo tou nejlepší volbou. Nabízíme především mnoho druhů elegantní pánské oblekové obuvi Pierre Cardin a teplé modely zimní obuvi. To je pro fanoušky značky opravdová lahůdka, zvláště když obuv Pierre Cardin není tak snadno dostupná. Náš sklad Pierre Cardin dováží od oficiálních dodavatelů pouze originální značkovou obuv vyrobenou z těch nejkvalitnějších materiálů, které spojují eleganci, funkčnost a komfort používání. Náš sortiment zahrnuje spoustu, i nejnovějších, modelů v široké škále barev a velikostí, díky kterým bude váš obchod dobře zásobený. Pokud jde o Pierre Cardin, velkoobchodní nákupy u Naleo znamenají nejen skvělou cenovou nabídku a odborné poradenství, ale také jakoukoli možnost doručení – nákup na místě ve skladu i bezplatné doručení kurýrem po celé republice. Kromě servisu polských internetových a stacionárních prodejen zasíláme zboží také do zahraničí.

Kontaktujte nás

Příslušenství Pierre Cardin – velkoobchod Naleo

Velkoobchod Pierre Cardin není jen obuv a oblečení. Francouzská značka vytvořená Pierrem Cardinem, narozeným v roce 1922, je výrobcem koženého zboží vysoce ceněného muži po celém světě. Jedná se jak o peněženky, opasky ke kalhotám, tak i další doplňky, jako jsou deštníky. Stylově zabalené sady peněženka + opasek jsou skvělým tipem na dárek, který se zejména v období dovolených těší velké oblibě. Spolupracujeme s obchody s koženou galanterií fungující pouze přes internet a stacionárně. Pro muže jsou sady kožených doplňků vždy skvělým dárkem, a tím i obrovským sezónním výdělkem obchodů. Proto nečekejte a nakupte kožené zboží Pierre Cardin velkoobchodně za atraktivní cenu. Vzhledem k oblibě především koženého zboží této značky (milované muži po celém světě) je velmi snadné najít nekvalitní padělky. Náš sklad dováží pouze originální, vysoce kvalitní produkty vyrobené podle designu značky a vyrobené z těch nejlepších, odolných materiálů.

Kontaktujte nás

Máte dotazy ohledně spolupráce?

Kontaktujte nás