Karl Lagerfeld 2022-07-28T21:01:51+00:00

Karl Lagerfeld ruházat – Naleo nagykereskedő

Karl Lagerfeld ruházat – Naleo nagykereskedő

A Karl Lagerfeld márkákat nem kell bemutatni senkinek, mert ez a világ egyik legnépszerűbb prémium márkája, amelyet egy német alapított, a márkanévvel megegyező vezetéknévvel és vezetéknévvel. Főleg a termékek könnyű beszerezhetősége miatt olyan népszerű, még az ismert, népszerű üzletláncokban is.

Nagykereskedelmi mennyiségben kínálunk Karl Lagerfeld ruházatot. Mindkettő pulóver, póló, kabát, nadrág és kabát. Minden ruhatípus széles szín- és méretválasztékban kapható. A Karl Lagerfeld márka a többi prémium márkához képest nőknek és férfiaknak egyaránt kínál ruhákat. Vannak gyermekgyűjtemények is. A Karl Lagerfeld raktár mindenekelőtt egy vonzó árajánlat megszerzésének lehetősége. Együttműködünk az összes helyhez kötött és online bolttal. A velünk való együttműködés megkezdéséhez elég, ha egy vállalkozást vezet. A nagykereskedelmi és az árvonzó sajátosságai miatt a kiskereskedelmi értékesítést nem azért folytatjuk, hogy időnket az üzleti ügyfelekre fordítsuk. Amikor a Karl Lagerfeld nagykereskedelméről van szó, a legtöbb, ezt a márkát importáló cég elsősorban ruházattal foglalkozik – kínálatunkban lábbelik és kiegészítők is szerepelnek.

kapcsolatba lépni

Karl Lagerfeld lábbeli – Naleo nagykereskedő

Ami a Karl Lagerfeld márkát illeti, a Naleo nagykereskedő nemcsak ruházati cikkeket, hanem különféle lábbeliket is kínál. Hétköznapi cipőket – tornacipőket – nagykereskedelmi mennyiségben forgalmazunk férfi és női részére egyaránt. Számos különböző modellt kínálunk, széles szín- és méretválasztékban. Női és férfi téli és őszi cipő kínálatunk is van.

Karl Lagerfeld termékeinket hivatalos lábbeligyártóktól importáljuk. Tanúsítványuk garantálja a termékek eredetiségét és csak a legjobb minőségű anyagok kivitelezését. Különösen fontos, hogy a márka népszerű, és sok hamisított termék Kelet-Európából és Ázsiából származik, amelyek kidolgozásának és anyagainak minősége sok kívánnivalót hagy maga után.

kapcsolatba lépni

Karl Lagerfeld kiegészítők – Naleo nagykereskedő

Ha a Karl Lagerfeld márkáról van szó, minden tartozékot nagykereskedelmi áron vásárolunk. Ezek mindenféle övek, kézitáskák, kozmetikai tokok és napszemüvegek. Az elektronikai kiegészítők újdonságot jelentenek a prémium márkák kínálatában, amelyekben a Karl Lagerfeld márka is szerepel. Vásárolhat tokot különböző telefonmodellekhez és vezeték nélküli fejhallgatókhoz (pl. Airpodokhoz az Apple-től). A márka kínálatában megtalálhatók sapkák, sapkák és különféle ékszerek is. A Karl Lagerfeld nagykereskedés elsősorban a tartozékokra kínál remek árat. Minden általunk importált termék, beleértve a tartozékokat is, 100%-ban eredeti és a legjobb minőségű anyagokból készül. Különösen a kiegészítők esetében fontos ez, mert a hamisított termékek piaca óriási. Sokkal rosszabb kivitelezés és illeszkedés jellemzi őket. A keletről érkezők is gyakran károsak lehetnek az egészségre, ezért érdemes ránk bízni – a Karl Lagerfeld márka eredeti ruházati, lábbelik és kiegészítők nagykereskedésére.

kapcsolatba lépni

kérdése van az együttműködéssel kapcsolatban?

kapcsolatba lépni